Om kattgruppen

Om oss

Anna Bäckelin

Om Kattgruppen


Intiativtagaren och drivkraften bakom Kattgruppen är Anna Bäckelin. Syftet med verksamheten är att hjälpa katter och människor till samklang i vardagen.


Sedan slutet av 90-talet har Anna varit engagerad i arbetet med katter och 2018 grundades Kattgruppen. Här jobbar Anna tillsammans med sitt nätverk både fysiskt på plats och i rådgivande funktion för att ge katten och dess ägare en trygg och stabil vardag.


Skygga och förvildade katter ligger Anna speciellt varmt om hjärtat och hon har sedan i början av 2000-talet jobbat ideellt med katter som behöver extra hjälp med socialisering som bla. innebär tillit till människor och omgivning.


Lär känna Anna bättre i den intervju som gjorts av Smådjursbloggen

Smådjursbloggens hjärta klappar lite extra för katter som har haft det tufft i livet och har svårt att visa tillit till oss tvåbentingar på samma sätt som andra tama katter. De blir dåligt behandlade i samhället för att de ofta anses vara ett ”problem”. Sparka på den som redan ligger är ofta en lösning för dessa katter. Inte nog med att de har blivit övergivna, misskötta, eller kanske aldrig varit älskade av någon, så ska de straffas ytterligare genom att skjutas eller fösas bort eller misshandlas ytterligare för att ingen orkar med dem. Varför ska man då hjälpa dem?

Copyright. All Rights Reserved

Kattgruppen


Vi passar din katt i hemmet.


 

Kattgruppen verkar än så länge endast i stockholmsområdet. 

 

Läs mer om våra övriga tjänster

 

Kontakt


 

 

E-post : Kattgruppen